Hulp bij betalingsachterstanden

Heeft u als bedrijf zelf betalingsproblemen? Neem bij betalingsachterstanden zo snel mogelijk contact op met een specialist die u daarbij kan helpen. In Rotterdam en omstreken kunnen wij iedereen met betalingsachterstanden op adequate wijze helpen. Ons adviesburo heeft jarenlange ervaring met beide kanten van de medaille; wij helpen zowel organisaties als bedrijven bij het incasseren van betalingen en het wegwerken van betalingsachterstanden.

Wij gaan graag in gesprek met u om samen tot een passende oplossing te komen. We zorgen ervoor dat het overzicht van openstaande facturen weer terugkomt, en dat u stapsgewijs weer uit de schulden komt. Dreigt er faillissement voor uw bedrijf? Samen met u bespreken we hoe we dit kunnen voorkomen. Schakel daarom direct een van onze specialisten in!

Ervaren met schuldhulpverlening

Onze specialisten hebben veel ervaring met het verlenen van hulp bij mensen met schulden. Zij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u te maken heeft met een betalingsachterstand. We begeleiden u en zorgen ervoor dat u het overzicht weer terug krijgt. We bieden u daarnaast handvatten om in de toekomst dergelijke situaties te voorkomen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? We staan in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam voor u klaar. U staat er niet alleen voor!