‘No cure, no pay’ incasso

Uw incassobureau in Rotterdam zet alle middelen in om de openstaande factuur op uw debiteur te verhalen. De bijkomende kosten komen ten laste van de verliezende partij. Een incasso zaak hoeft u dus niets te kosten. Zeker met contracten op basis van ‘no cure, no pay’ loopt u bij ons adviesburo in Rotterdam weinig risico. Indien wij niets voor u kunnen betekenen, bent u ons niets verschuldigd.

(Buiten)gerechtelijke kosten

Afhankelijk van de hoogte van de vordering wordt een incassoprovisie berekend. Dit zijn buitengerechtelijke kosten die u als schuldeiser moet maken om de vordering te innen voordat de zaak wordt voorgelegd aan de rechter. Als u een rechtszaak aanspant tegen de wanbetaler moet u gerechtelijke kosten betalen. Dit worden ook wel proceskosten genoemd. Deze bestaan uit:

  • Dagvaardingskosten
  • Griffierechten voor het starten van een juridische procedure
  • Gemachtigdensalaris, het bedrag wat een rechter toekent aan de schuldeiser voor de uitvoering voor het proces door de gemachtigde

Deze extra kosten proberen wij te verhalen op de debiteur boven op het verschuldigde bedrag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw incassozaak of wilt u mere informatie over onze werkwijze? Informeer vrijblijvend bij ons incassobureau in Rotterdam. Wij staan u graag bij.