Over ons adviesburo

Als adviesbureau houden wij ons al 35 jaar bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van incasso. Mede door onze jarenlange ervaring behalen we goede resultaten. Zodra wij een opdracht binnen krijgen, gaan we er razendsnel achteraan. Bij ons kunt u dus vaak al snel over uw geld beschikken, terwijl u zich met uw eigen werkzaamheden bezig kunt houden. We werken op ‘no cure no pay’ basis en verhalen onze kosten dus op uw debiteur.

Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met incasso’s. Om ervoor te zorgen dat u uw betaling ontvangt laat u in de regio Rotterdam de incasso over aan ons adviesburo.

Onze werkwijze bij incasso

Wij zijn snel: bij binnenkomst van de opdracht sturen wij direct per mail of per post een brief aan de debiteur. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met de debiteur op, zodat alles helder is en er direct duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden omtrent de betaling. Onze werkwijze is zodanig dat we de betalingsdruk opvoeren, maar zonder dat de relatie onder druk wordt gezet. Als de schuldenaar niet wil of kan betalen, wordt er, in overleg met de opdrachtgever, bepaald wat we gaan doen. We kunnen binnen enkele dagen een dagvaarding door de deurwaarder regelen. De incasso zaak komt dan voor de rechter, om alsnog uw geld te kunnen innen.

Wij zijn gevestigd in Alkmaar, maar zijn werkzaam door heel Nederland. Dus ook in Rotterdam kunt u ons inschakelen voor uw incasso. Neem contact met ons op voor meer informatie

97% van de incassozaken handelen wij binnen twee weken op positieve wijze af!